FAQ

Alle belangrijkste vragen op een rij… met de antwoorden erbij!

Hoe kan ik erbij zijn?

Door een ticket te kopen via onze bestelpagina. Zo simpel is het :). Dan ben je verzekerd van een plek. Er zijn gelimiteerde plekken, dus wees er op tijd bij.

Wanneer is dat festival dan precies?

Dat weten wij op dit moment ook nog niet. Zodra de lichten vanuit de overheid weer op groen staan dan gaan wij dit in gang zetten! Dit gaat dan hét weekend der liefde worden. Je ontvangt liefde van jezelf en iedereen om je heen! 

Waar wordt De Liefde van Alle Kanten gehouden?

Op dit moment zijn we op zoek naar een te gekke locatie voor dit evenement. Hou de website in de gaten voor een update – het zal niet lang duren! Gelukkig is Nederland maar klein en is niks ver weg. 

Is er parkeergelegenheid bij deze locatie?

Ook dat hoor je dan :).

Wordt mijn maag ook gevuld?

Je ticket is voor de talks en workshops; eten zit er niet bij. Dat wil niet zeggen dat er geen eetgelegenheid is! We hebben nog niet helder in welke vorm we je iets aanbieden, maar daar hoor je later meer over. Je kunt dan kiezen of je van ons aanbod gebruikt maakt of niet. 

Hoe krijg ik alle informatie over het festival nadat ik een ticket heb gekocht?

Je ticket heeft alle info die je nodig hebt. Op je ticket staat de datum en de locatie. Hier vind je ook de url naar de besloten Facebookgroep waar je vooraf en achteraf met mensen kunt connecten die ook aanwezig waren. In deze Facebookgroep krijg je ook bonussen van de facilitators. Ja, extra cadeautjessssss!

Ik kan niet overal bij zijn. Kan ik ook een ticket voor 1 dag?

Je koopt een ticket voor het hele weekend. Je bepaalt zelf welke sessies je bijwoont en welke niet. Als je even pauze wil of je moet eerder weg… dat mag je helemaal zelf bepalen. 

Hoe kan ik mijn vrienden uitnodigen?

Wat fijn dat je vrienden wilt uitnodigen! Hoe meer deelnemers, hoe meer vreugde, en hoe meer we ook weer anderen kunnen steunen. We doneren namelijk een deel van de winst aan een goed doel dat we later zullen specificeren. Stuur je vrienden daarom de link van deze website, of het event op Facebook als je hen wilt uitnodigen.

De prijs is voor mij te hoog. Ik ben getroffen door corona. Wat nu?

We weten ook dat niet iedereen over dezelfde portemonnee beschikt. Sommige mensen hebben een flinke klap gehad door corona. Daarom bieden we deze mensen een lagere prijs aan.
We hanteren de volgende levels:

  • Tickets voor dit festival kosten €225,61 (inclusief €0,61 servicekosten).
  • Er komen early bird tickets (zolang de voorraad strekt), deze kosten €175,61 (inclusief €0,61 servicekosten).
  • Voor mensen die weinig middelen ter beschikking hebben, en/of door de huidige situatie sterk inkomstenverlies kennen, zijn er een aantal budgettickets van €75,61 (inclusief €0,61 servicekosten).
Wat gebeurt er met de winst die jullie maken?

Een deel van de winst doneren we aan een goed doel.

Uiteraard gaat ook een deel van de winst naar de facilitators die door corona aardig wat inkomsten zijn verloren, omdat er een verbod is (geweest) op hun activiteiten. 

Verder wordt een deel van de winst verdeeld over ons kernteam. We werken allemaal vanuit ons hart aan dit initiatief en investeren onze tijd en moeite, erop vertrouwend dat investering ook terugkomt.

Wie is die Wilrieke?

Wilrieke Sophia is internationaal spreker, coach, facilitator, practitioner en een bekende naam op het vlak van seksualiteit, intimiteit, tantra, relaties, kink, bewustwording en persoonlijke ontwikkeling. Binnen de ‘bewuste eventwereld’ staat ze bekend als de verbindende factor tussen de vele communities in Nederland en ze organiseert daarom, naast haar eigen workshops en programma’s, ook diverse evenementen waar ze verschillende facilitators samenbrengt. De Liefde van Alle Kanten is haar online antwoord op de live workshops en events die ze normaliter neerzet. Meer ontdekken over Wilrieke kun je hier.

Hoe creëren jullie inclusiviteit voor POC, LGTBQIA+, mindervaliden?

Ons uitgangspunt is allereerst om een event neer te zetten dat goede kwaliteit biedt qua inhoud en werkvormen. We doen niet aan positieve discriminatie om te kunnen zeggen hoe inclusief we wel niet zijn. Dat werkt alleen maar betuttelend. Waar het ons om gaat, is dat de verschillende geluiden, verhalen, achtergronden juist rijkdom bieden aan iedereen en daarom de kwaliteit van ons festival verhogen.

Dit betekent dat we bewust een representatie van facilitators in Nederland willen die dus hun eigen geluid willen laten horen, in de vorm van ijzersterke lessen, inspiratie, workshops, talks. Dit kunnen facilitators zijn met een bepaalde etnische achtergrond (POC), maar ook mensen met een (on)zichtbare beperking of mensen uit LGTBQIA+ communities. We motiveren alle facilitators om zo min mogelijk binaire oefeningen in te zetten waarbij er een traditionele man versus vrouw verdeling is, en blijven weg van gender paradigma’s. We beseffen ons ook dat we fouten zullen maken, en staan zeer open voor feedback en advies over hoe we nog meer inclusief kunnen zijn.