Over ons

Wie zitten er achter de organisatie van dit festival?

De Liefde van Alle Kanten is hét Nederlandstalige festival over de relaties tussen mensen. Op een nader te specificeren weekend inspireren de beste facilitators jou om nóg meer over de liefde, seks, relaties en nog veel meer thema’s te ontdekken. Zorg dat je erbij bent!

Bijzonder festival

Wat dit festival bijzonder maakt zijn de volgende peilers: 

  1. Nederlandstalige Facilitators: Omdat we zoveel fantastische teachers in ons land hebben die gouden lessen met ons willen delen.
  2. Grote diversiteit: Aan onderwerpen, sprekers, invalshoeken, werkvormen… zo wordt jouw tijd en ervaring onvergetelijk.

    3. De vertrouwde Hollandsche gezelligheidGrootse namen, een topprogramma, maar de knusheid die voelt als thuis. Samen maken we er een heerlijk weekend van.

Maatschappelijk belang

We geloven erin dat dit event een maatschappelijk belang dient. We hunkeren als samenleving juist nu naar samen leven, samen liefhebben, samen voelen, samen zijn. Ook als dat even niet knuffelend en dansend in één ruimte kan. Met De Liefde van Alle Kanten verbreden we allemaal onze kijk op liefde en relaties tussen mensen. Want liefde, dat is wat de wereld nodig heeft. Wij allemaal. Een deel van de winst wordt bovendien gedoneerd aan het Dutch Emergency Fund, een fonds dat sekswerkers die zonder inkomsten en overheidssteun zitten steunt.

Het Kernteam

Dit is het kernteam dat De Liefde van Alle Kanten mogelijk maakt:

Wilrieke Sophia – Initiatiefnemer

Wilrieke Sophia is een (internationaal) TEDx spreker, coach en founder van Exploring Deeper en Cuddle Workshops International. Als facilitator en practitioner biedt ze diverse workshops en programma’s op het vlak van seksualiteit, intimiteit, tantra, relaties, kink, bewustwording en persoonlijke ontwikkeling.

Wilrieke staat binnen de ‘bewuste eventwereld’ bekend als de verbindende factor tussen de vele communities in Nederland en ze organiseert daarom diverse evenementen waar ze verschillende facilitators samenbrengt om een bredere doelgroep te kunnen faciliteren. De Liefde van Alle Kanten is haar online antwoord op de live workshops en events die ze normaliter neerzet. 

WebsiteInstagram – LinkedInFacebook

Michelle Coops – Message Maker

Michelle, een van de top Personal Branding & Persoonlijk Leiderschap coaches in Nederland, begeleidt en mentort succesvolle professionals en ondernemers om zichzelf te bevrijden van onzichtbare obstakels die hen tegenhouden om zichzelf authentiek en zonder schroom te laten zien – in hun werk, hun leven, zelfs in de liefde. Haar kracht ligt in het blootleggen van de dieperliggende boodschap die ieder in zich heeft. Als voormalig copywriter zet zij speciaal voor dit festival haar strategische marketingkennis en creatieve pen nog een keer in.  

WebsiteInstagramLinkedInFacebook

Mark Tissink – Permista Coach

Een veelzijdige spin in het web. Techniek, een (veilige!) website bouwen, maar ook persoonlijk, coaching en trainen. Groeien en anderen helpen groeien is wat mij drijft. Creativiteit, vormgeving, nieuwe dingen ontplooien. Inspiratie en comfort. Leven! Als Permista-coach help ik mensen naar Leuk werk, lekker leven!

WebsiteInstagramLinkedInFacebook

Claudia Baur – Moedwerk

Claudia  werkt al 10 jaar als coach, trainer en facilitator voor groepen en met individuen. Daarnaast is ze de oprichter van Moedwerk. Naast dat Claudia mensen begeleid in hun persoonlijk proces gebruikt ze vaak de collectieve kracht en energie van een groep voor het proces van bewustwording en groei. Ze organiseert dagprogramma’s met thema’s als intimiteit, communicatie, spelen en bewustzijn. Wanneer je met haar werkt kan je zowel traditionele coachingsvormen verwachten als bijvoorbeeld ademwerk, dans, stembevrijding en mindfulness. In liefde en seksualiteit ziet zij veel bruikbare uitingsvormen die kunnen helpen in het persoonlijke proces van groei en bewustwording.

WebsiteLinkedIn – Facebook

Martijn van Hasselt – Actually rather Awesome

Pragmatisch, structurerend, diplomatiek, gedreven, en toch best een aardige gozer met een open hart en hoofd. 

Project manager en service designer in de ICT is mijn werk. Verbreden en verdiepen met kennis, inzicht en emotie is mijn zin.

Fan van Wilrieke en haar werk, en heel blij om met haar in een klein, ontzettend gedreven team prachtige projecten -zoals deze- van de grond te mogen helpen tillen.

WebsiteInstagramLinkedInFacebook