Hart-Bekken Integratie: Je adem als gids, op de kruispunt van keuzes

Hoe blijven we trouw aan ons eigen wijsheid, onze helderheid in de tijden van chaos, verwarring en grote veranderingen?

Stel eens voor: Je wilt een keuze maken. Je zoekt een besluit die kloppend voelt. Soms is het kiezen tussen Ja of Nee, soms ben je op zoek naar de “oplossing”, een idee die je verder brengt in het leven.

En hoe meer je erover denkt, hoe minder je het weet. Tja, je weet het vaak gewoon niet. Sterker nog. Er gebeurt nu zoveel om ons heen dat je jezelf niet echt kan voelen, in je lijf, waar je helderheid, rustpunt en vaste grond huist.

Tanya begeleidt jou om de weg naar binnen te vinden wanneer je het “niet weet”. De pantsers en spanningen in je lichaam los te laten, op reis te gaan met je adem als gids.

Ademwerk helpt je bij het elimineren van verborgen obstakels in je lichaam, emoties en denken. Het geeft je innerlijke rust, een betere balans en vermindering van spanningen.
Het versterkt je concentratie en het helpt je bij realiseren van veranderingen en kiezen vanuit je hart en buik.

Deze workshop geeft je een mogelijkheid om bloedeigen richting te kiezen zonder schuld en schaamte, jezelf laten steunen door intelligentie van je lijf en verbinding hervinden met je innerlijke kracht.

 

Tanya Rozenthal

Intimiteitscoach, sjamanistisch seksuologisch begeleider, Transformational Embodiment facilitator

Tanya is  intimiteitscoach, somatisch seksuologe, sjamanistisch begeleider en facilitator van diepgaand proceswerk. Als embodiment alchemiste brengt ze wijsheid en humor, wetenschap en kunst, traumahealing en schaduwwerk, Heilige Seksualiteit en transformatieve rituelen in haar werk samen.

Tanya heeft achtergrond in muziekonderwijs, transpersoonlijke en neuro-affectieve psychologie, Pelvic Heart – Sexual Integration, tantra en meerdere yogische en sjamanistische healing tradities. Ze staat voor uitgesproken vrijheid in intimiteit, innerlijke leiderschap en Ecologie van Liefde- Ecosexuality, het diepe verband tussen persoonlijke erotische wellness, gezonde relaties en een gezonde planeet.

Tanya is toegewijd aan het ondersteunen van persoonlijke en planetaire bevrijding door plezier. Ze woont in Amsterdam en faciliteert evenementen en retraites in Europa en rond de wereld.

WorkshopWebsite – Facebook