Liefde, Lust & Intimiteit. Avonturen in Bali

Storytelling, Spoken Word Poetry, Q&A

Deze ‘kampvuursessie’ is een bron van inspiratie voor iedereen die ernaar verlangt om op een dieper niveau contact te leggen, ware liefde ervaren en de lekkerste seks te hebben. Shanti, die op zoek was naar ‘Mr. Right’, reist naar Bali; wat een eiland lijkt te zijn van soulfood, eye candy, polyamory, tantric lovemaking en seksuele verkenning.

Maar nadat ze te veel kikkers heeft gekust, zonder dat er een prijs te zien is, vertelt een sjamaan haar dat de enige manier om ‘hem’ te vinden, is om een jaar te gaan zonder te flirten, aan te raken, te knuffelen, zoenen en seks … helemaal geen mannen!

Op dit verleidelijke eiland van seks en teveel heerlijke mannen om te tellen, onderbreekt Shanti haar intense datingseizoen en gaat ze tijdelijk mannen-vasten. Haar verhaal nodigt je uit om met Shanti mee te gaan op een reis van liefde, lust en intimiteit. Tijdens de ‘kampvuursessie’ neem je een kijkje of een diepe duik in je eigen (liefdes) leven. Haar rauwe, kwetsbare en pure stijl van delen zet je ertoe aan om meer gebruik te maken van je sensuele potentieel.

Ben je klaar om het aan te vuren ?!

Shanti Silos

Artieste, Internationale Spreekster, Spoken Word dichteres, Business- & life coach, eigenaar van LightWorks Academy

Shanti is een verhalen verteller. Dit doet zij in de vorm van dichten, schilderen, schrijven en film maken. Ze is ook een multi-onderneemster en een live & – business coach. Naast het coachen van individuen en groepen, deelt Shanti haar levenservaringen en expertise regelmatig op podia en in de landelijke media. Sinds 1999 begeleid Shanti mensen bij hun persoonlijke ontwikkeling en zakelijke groei om hun volledige potentieel te benutten. Ze inspireert anderen om ‘naar binnen te gaan’ , in hun kracht te staan , actie te nemen en een leven te creëeren die hun grootste ambities en stoutste dromen overtreft.

Workshop – Website  Instagram  LinkedIn  Facebook