Niels Vrind – Liefde voor je lijf

Ik neem je mee op reis, de reis naar meer liefde voelen voor je lijf. In deze workshop nodig ik je uit om, op je zelf, stil te staan bij de relatie met je lijf, waarbij de focus ligt op waar je soms onzeker over bent of misschien wel mee worstelt. Daarna krijg je de mogelijkheid om hierover te delen (in break-out rooms). Vervolgens slaan we de brug naar waar we ons lijf dankbaar voor (mogen) zijn, en hoe jij die dankbaarheid aan je lijf kenbaar maakt. We doen een oefening waarmee je op een laagdrempelige manier plezier kunt ervaren met je eigen lijf (niet seksueel/erotisch).

Wil jij weer verliefd worden op je lijf? Dan nodig ik je van harte uit om deel te nemen. Je bent super welkom!

Voor deze workshop is het handig als je een plek hebt waar je comfortabel kunt zitten, een kussen, en pen en papier bij de hand hebt.

 

Niels Vrind

Medisch psycholoog, Coach op Wielen

Niels is sinds januari 2020 actief als ‘Coach op Wielen’, waarmee hij zich hoofdzakelijk richt op mensen die, net als hijzelf, een lichamelijke ziekte, beperking en/of aandoening hebben. Naast beginnend coach is hij ook beginnend facilitator, workshopgever, inspirator, (gast)spreker en belangenbehartiger. Naast zijn ervaringsdeskundigheid rondom leven met een lichamelijke ziekte, heeft hij zich als Medisch Psycholoog verder geprofessionaliseerd. Daarnaast is Niels sinds 1,5 jaar actief deelnemer van verschillende Nederlandse community’s die zich richten op persoonlijke ontwikkeling en bewustwording. Hij heeft inmiddels vele tientallen workshops en trainingen gevolgd rondom het zenuwstelsel, wheel of consent, tantra, intimiteit en seksualiteit.

Workshop – Instagram  LinkedIn  Facebook