Tantra tango – Dans je sensualiteit en passie

(geen tango ervaring of partner nodig)

Tango is de dans van de liefde. In deze workshop leer je te verbinden met jezelf door beweging, dans en expressie. We maken contact met ons lichaam en exploreren de sensualiteit binnen ons zelf. Daarna stappen wij in de passie van de tango.

Je leert somatische bewegingen van binnen uit te voelen en verbinding te maken met je hart energie. Door in de dansflow te komen laten wij de liefde letterlijk door ons lichaam stromen.

Wij ontdekken ons innerlijke vuur om ons wilde natuur uitdrukking te geven. Daarna gaan wij deze energieke dans gronden en aarden en bewust worden hoe het is om in ons eigen kracht te staan.

Tango, Tantra, (Contact) Improvisatie en ecstatische dans worden gecombineerd tot een geheel nieuwe ervaring. Een dans journey vanuit binnen naar buiten. Vanaf sensitief voelen tot expressief dansen.

Pure expressie nodigt ons uit om helemaal onszelf te zijn.

Laat je meenemen op de heerlijke ritmes van de tango, voel de passie van liefde binnen je lichaam en activeer je levensenergie!

 

Lydia Muller

Dansleraar, danser, choreograaf

Lydia werkt sinds 18 jaar als professionele danseres, dansdocente en choreografe in het binnen- en buitenland. Ze behaalde haar dansdiploma bij Codarts, Dansacademie Rotterdam en werkt sindsdien bij verschillende professionele dansgezelschappen, Community Art projecten en interactieve straattheatervoorstellingen. Samen met Ezequiel Sanucci heeft zij haar eigen Tango danstheater gezelschap “Tango Now”.

Lydia geeft workshops en retraites in Contact Tango, Tantra Tango, Contact Improvisatie, Argentijnse tango, Neo Tango, Nature dance, moderne dans en yoga in Nederland, Duitsland, Portugal, La Palma, Latijns-Amerika en Singapore.

Haar grote passie is de combinatie van dans en tantra. Ze organiseert haar eigen retraites in Dance, Intimacy en Healing Sexuality.

Workshop  Website  LinkedIn  Facebook