Liefde = Luisteren: conflicten oplossen met Geweldloze Communicatie

Wil je meer verbinding ervaren als intieme partners, maar weet je niet goed hoe je nader tot elkaar komt zonder jezelf helemaal te verliezen in de relatie? Of loop je tegen terugkerende thema’s aan, steeds dezelfde conflicten, terwijl je er juist zo naar verlangt dat iedereen gehoord en begrepen wordt? In deze workshop leer je een manier van luisteren waarmee je harmonieus uit een conflict kunt komen en voor jezelf opkomen zonder de verbinding te verliezen.

Astara Lieuw-On

Trainer, coach, mediator

Astara is een veelgevraagd coach, trainer en mediator en heeft al al honderden ouders getraind in de vaardigheden en mindset om echt onvoorwaardelijk te blijven in de omgang met kinderen en weg te blijven van straffen en belonen, manipulatie, beschamen of schuldig laten voelen als opvoedmiddelen. Als Geweldloze Communicatie trainer is zij internationaal gecertificeerd bij het Center for Non Violent Communication en lid van de Nederlandse Geweldloze Communicatie Kring. Haar bedrijf Zayma Training & Coaching is een CRKBO geaccrediteerde instelling.

En wanneer ze niet bezig is met het geven van trainingen en workshops is zij het leven aan het vieren met haar twee zoons en babydochter, en zijn zij de wereld aan het verkennen in Nederland of ver daarbuiten. Ze werkt en leeft nauw samen met Jort Bijleveld, ook gecertificeerd trainer Geweldloze Communicatie. Zij leven vanuit een gedeelde intentie om samen te spelen, leren, lachen, huilen, het grote avontuur van het leven aan te gaan. Deze intentie drijft niet alleen hun partnerschap en werk, maar schept ook een veilige omgeving voor de kinderen, waarin zij, zoveel mogelijk, in alles gezien en gehoord kunnen worden.

Workshop  Website  LinkedIn – Facebook