Zakelijke Liefde is Ondernemen in Tovervloed

Ondernemen in Tovervloed brengt jouw wezen op aarde. De Flower of Life is de bedding voor deze manier van ondernemen. Want wanneer jij in het hart van jouw bloem durft te staan, samen te vallen met jouw plek, dan gaat het stromen. Dan is er ook geen concurrentie meer omdat jij vanuit jouw individualiteit bijdraagt aan het collectief. Simpel gezegd: doen waar jij toe geroepen wordt is voldoende om een betere wereld te creëren. Om liefde te leven in je onderneming met bewuste relaties tussen jou en jouw klanten.

Ondernemen in Tovervloed is het ritme volgen van de seizoenen.  ‘Stervend’ en opladend in de winter, creërend  in de Lente, vierend in de zomer en oogstend in de herfst. Maandelijks van Nieuwe Maan tot Donkere Maan: contact maken met de stilte in jou, een nieuwe conceptie, spelen en creëren, in het licht staan met Volle Maan en weer uitrollen tot Donkere Maan. Dit is geen ritme buiten jou, dit ritme zit in jou. Wanneer je in deze energie ‘inplugt’, wordt het ondernemen eenvoudiger en vanzelfsprekender. 

Deze online workshop is interactief en – waar mogelijk (afhankelijk van aantal deelnemers) maatwerk. Arianne neemt je mee naar jouw wezen, roeping en bestemming.

Ben je ondernemer, net gestart, al jaren zelfstandig, of loop je rond met plannen om te gaan ondernemen? Wees welkom!

 

Arianne van Galen

Vroedvrouw van de ziel, Gids in leven en ondernemen.

Arianne van Galen volgt al 30 jaar haar zielsmissie en speelt en onderneemt in het leven. Met Tovervloed begeleid zijn mensen, relaties en ondernemingen naar een vervullend – essentieel en wezenlijk – leven. Sinds 2017 heeft zij alle etiketten als coach, trainer, enz achter zich gelaten en is zij je gids wanneer je verlangt om samen te vallen met jouw plek hier op aarde. In je lichaam, in je leven, je relatie en in je onderneming.

Workshop – Website  Instagram  LinkedIn  Facebook